Nawet najciekawsze szkolenie prowadzone przez najbardziej porywającego wykładowcę może stać się udręką dla uczestników, jeśli warunki na sali są niekomfortowe. W Domu Wiedzy wiemy, jak powinny być przygotowane sale szkoleniowe, by przez wiele godzin zapewnić atmosferę sprzyjającą rozwojowi nowych kompetencji.
Sprawdź, jakie są najważniejsze zalety naszych sal szkoleniowych:
Sala szkoleniowa „A” to 40 m kw. klimatyzowanej powierzchni. W zależności od ustawienia stołów na tej sali w szkoleniu może wziąć udział różna liczba osób. Typowo „szkolne ustawienie” pozwala na pracę 20 osób. Ustawienie „w podkowę” zapewni miejsce 16 osobom. Ustawienie „teatralne” zapewnia komfortowe miejsca dla 30 osób. Sala szkoleniowa „A” dostępna jest do wynajęcia na cały dzień już za 300 zł netto.
Sala szkoleniowa „B” to największa sala w ofercie Domu Wiedzy o powierzchni 50 m kw. Przestrzeń ta przeznaczona jest dla różnej ilości uczestników szkolenia, w zależności od ustawienia stołów. W przypadku „szkolnego ustawienia” w szkoleniu może wziąć udział 30 osób. Ustawienie „w podkowę” zapewnia miejsca 22 osobom, natomiast dzięki ustawieniu „teatralnemu” w pełnym komforcie może tu pracować aż 40 osób. Dobre warunki zapewnia dodatkowo wydajna klimatyzacja. Sala szkoleniowa „B” może być wynajęta na cały dzień za 350 zł netto.
Sala szkoleniowa „C” przeznaczona jest do kameralnych spotkań szkoleniowych. 25 m kw. powierzchni tworzą doskonałą atmosferę do bardziej spersonalizowanych szkoleń, gdzie liczy się indywidualne podejście do kursantów. W zależności od ustawienia stołów na Sali może komfortowo pracować od 9 do 15 osób. Sala szkoleniowa „C” jest klimatyzowana. Oferujemy wynajęcie jej na cały dzień jedynie za 200 zł netto.
Oferujemy nowy standard przerwy kawowej, w skład której wchodzi:
W czasie przerwy obiadowej zapraszamy na ciepły 2 daniowy posiłek składający się z zupy oraz dania głównego z dodatkami.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.